Transportgoot met twee transportrichtingen, Producent muesli en cruesli

Oplossing: A-B transport

Branche: food

Bedrijf: Producent muesli en cruesli

Voor een producent van graanproducten, waaronder muesli en cruesli. In de verpakkingslijn van de muesli en cruesli staat een transportgoot die het gereed product naar de verpakkingsmachine transporteert. Afhankelijk van de verpakkingsgrootte wordt de muesli en cruesli via de transportgoot naar links of naar rechts getransporteerd (zie linkerfoto). Links gaat de cruesli naar tussenopslag voor de verpakkingslijn met portieverpakkingen, en rechts gaat de cruesli naar conventionele verpakking. Deze mogelijkheid is afhankelijk van de vraag naar portieverpakkingen, maar gemiddeld wordt de transportrichting eenmaal per week gewisseld.

Om de portie en conventionele verpakkingen in de productielijn af te kunnen wisselen werd de transportgoot voorheen in het geheel omgedraaid. Dit kostte wekelijks 4 manuren en een hoeveelheid  aan verpakkingscapaciteit omdat de verpakkingslijn stil stond. Door een aanpassing aan de software, kan de transportrichting van de transportgoot nu op ieder moment eenvoudig worden gewijzigd.

De transportgoot hoeft nu  niet meer in zijn geheel omgedraaid te worden. De transportrichting kan nu in één seconde door één man veranderd worden. Bovendien wordt het stilstaan van de verpakkingslijn tot een minimum beperkt.Bekijk meer oplossingen

Positioneren van uw product?

Wij positioneren uw product tijdens de productie fase met onze ingenieuze machines.

Wij positioneren uw product tijdens de productie fase met onze ingenieuze machines.

Leer meer en bekijk projecten

Vraag een brochure aan

Stiletto Triltechniek © Copyright 2009 Website by Webrise