Regelingen

De trilwijdte, capaciteit of productstroom van de elektromagnetische vibratoren kunnen via een controller traploos worden geregeld door middel van een potmeter of een analoge invoer 0-10 V of 0-20 mA. Deze stabiliseert tevens het uitgaande vermogen naar de vibrator om zo spanningschommelingen in het net op te vangen waardoor de ingestelde trilwijdte, capaciteit of productstroom constant blijft.

Ook is het mogelijk een trilwijdte sensor te monteren. Deze houdt de werkelijke ingestelde trilwijdte, capaciteit of productstroom constant, bijvoorbeeld bij het belasten van een triltafel, bij lichte aangroeiing van het product in de transportgoot of –buis of wanneer de silodruk vermindert.

Wanneer de ingevoerde frequentie schommelt kan deze gestabiliseerd worden op 50 Hz. Dit kan zeer goed gebruikt worden wanneer men zelf spanning opwekt.

Door direct vermogen, anders dan bij onbalansmotoren, komen resonanties bij het aan- en uitzetten niet voor. Dit kan van belang zijn bij het doseren, afwegen of toedienen van producten.

Download hier meer productinformatie.

 

Positioneren van uw product?

Wij positioneren uw product tijdens de productie fase met onze ingenieuze machines.

Wij positioneren uw product tijdens de productie fase met onze ingenieuze machines.

Leer meer en bekijk projecten

Vraag een brochure aan

Stiletto Triltechniek © Copyright 2009 Website by Webrise